Financieel advies

Voor particulieren, zelfstandigen & KMO's

Je wil iets doen met je geld, maar wat? We bieden je hiervoor allerlei opties aan om te beleggen of sparen.
Zowel voor zelfstandigen/bedrijven als particulieren.

AllCover - Boek

Voor particulieren

Beleggen

Je wil iets doen met je geld, maar wat? We bieden je hiervoor allerlei soorten beleggingen. Kies een belegging waar je je goed bij voelt. Eerst gaan we samen na wat je beleggersprofiel is zodat we de juiste belegging op jouw maat kunnen voorstellen.

Leer meer

Sparen

Er is wel wat te doen om sparen de laatste jaren. Toch is het op vandaag nog steeds een absolute noodzaak. Zo verzekert het je een mooi pensioen. Want met het wettelijke pensioen kan je geen comfortabele levensstandaard aanhouden. Het geeft je ook een zekere veiligheid en de mogelijkheid om je (klein)kinderen een extra duwtje in de rug te geven. Kortom, sparen is écht onmisbaar en biedt je heel wat extra comfort.

Leer meer
AllCover - Boek

Voor zelfstandigen & KMO's

Beleggen

Heeft je bedrijf een reserve die het gedurende een bepaalde periode niet nodig heeft? Wij bieden enkele interessante beleggingsopties aan. Je hoeft trouwens niet bang te zijn, het geld kan onmiddellijk terug beschikbaar gemaakt worden als je het nodig hebt.

Leer meer

Sparen

Als zelfstandige is het een must om zelf voor een aanvullend pensioen te zorgen. Het wettelijke pensioen volstaat niet om je levensstandaard te behouden. Naast het klassieke pensioen- of langetermijnsparen zijn er ook specifieke formules. Hieronder een opsomming.

Leer meer