Affinity overheidspersoneel

Affinity overheidspersoneel

Assurwest exclusieve voorwaarden overheidspersoneel.

Bespaar tot €268/jaar

Vraag nu uw offerte aan

Assurwest is specialist in verzekeringen speciaal voor ambtenaren en overheidspersoneel. Wij onderhandelden speciale verzekeringsvoorwaarden met kortingen tot -50 %. Velen gingen je voor en besparen nu jaar na jaar opnieuw op hun verzekeringsbudget. Waar wacht u nog op ?

Als ambtenaar/overheidspersoneel, kan u genieten van de exclusieve kortingen op al uw verzekeringen.

Wie komt in aanmerking ? Al het overhedspersoneel, zowel statutair, contractueel, gepensioneerd,… en hun gezinsleden.

De kortingen zijn minimaal 40% en kunnen oplopen bij totaalklant naar wel 50%. Deze kortingen zijn geldig voor alle gezinsleden.

Extra voordeel is de Engelse franchise in uw brandverzekering! Vandaag betaalt u wellicht in uw polis de franchise van € 268, indien u een schade heeft die onder de brandverzekering zou vallen. In het ambtenarenpakket heeft u dus jaarlijks een bijkomende cheque van € 268 in de hand!

Wij geven ook altijd als advies om een ‘aparte onafhankelijke’ polis rechtsbijstand aan te gaan en hiervoor is er ook een extra korting!!! Deze korting bedraagt 10% ten opzichte van de normale tarieven.

De contracten zijn van zeer hoge kwaliteit met zeer uitgebreide waarborgen en worden door de exclusieve kortingen zeer gunstig aan jullie aangeboden. Dit in combinatie met een uitstekende administratieve opvolging en snelle regeling bij een eventueel schadegeval.

Hierdoor zijn en blijven we dé beste keuze als tussenpersoon voor al het overheidspersoneel.